Seurantatietoa hallituksen kärkihankkeiden ja reformien etenemisestä

Valtioneuvoston verkkopalvelussa on nyt saatavissa seurantatietoa hallitusohjelman toteutumisesta. Hallitusohjelman toimintasuunnitelman 26 kärkihankkeesta ja viidestä reformista on kaikista aikajanakuva, josta voi seurata hankkeen päätoimien etenemistä. Seurantatiedot päivitetään aina kuukauden ensimmäisellä viikolla.

Toimintasuunnitelman etenemistä on seurattu viime syksystä asti hallituksen säännöllisissä strategiaistunnoissa. Toteutumisen seuranta perustuu kärkihankkeiden päätoimenpiteiden vaiheistukseen, ja hallitus seuraa keskeisten etappien etenemistä kuukausittain.

Seurantatieto kuvaa torstaina 14. huhtikuuta päivitettyä toimintasuunnitelmaa. Itse toimintasuunnitelma sisältää monilta osin tarkempaa tietoa kärkihankkeista ja täsmällisempää tietoa niiden aikatauluista. Nämä tiedot löytyvät myös kärkihankkeittain sekä reformittain esiteltynä.

Hallitus päivitti toimintasuunnitelmansa nyt ensimmäisen kerran. Toimintasuunnitelma on hallituksen muutosohjelma, joka täsmentää keinot hallitusohjelman keskeisimpien tavoitteiden saavuttamiselle.